Kom til SØENS DAG

Lørdag d. 20. maj 2017 fra kl. 10.00 til ca. 14.00 v. Rødding Sø

Så nærmer vi os Maj, hvilket betyder, at vi igen skal hygge os til Søens dag. I år er det 5. gang vi afholder fiskearrangementet. Vi håber på, at der igen i år vil være en masse børn og voksne fra Rødding og omegn, som vil deltage i vores arrangement.

Der vil igen i år være mulighed for fiskeri fra båd på søen. Dagen er for alle børn, deres forældre, bedsteforældre, naboer og hvem der ellers vil være med til en dejlig dag ved vores smukke sø. Alle børn skal medbringe en voksen.

Der bliver mulighed for:

  • FISKERI – vi har robåde, vi kan deles om, lidt fiskegrej til de, der ikke har med selv, dygtige instruktører, der vil fortælle os, hvordan vi skal gøre, samt konkurrencer med flotte præmier. Der vil være redningsveste I kan låne.
  • BÅL – med snobrød og popcorn.
  • LEGE VED SØEN – tag spand og skovl med.
  • FÆLLES FROKOST – ca. kl. 13.

 

Igen i år vil der være salg af pølser, brød, fiskefrikadeller, øl og vand til fornuftige penge. Der vil være mulighed for mobilepay, ellers husk kontanter. Derfor kan frokosten være enten jeres egen medbragte eller køb ved søen. Efter frokosten finder vi vinderne af konkurrencerne.
Måske bliver det DIG, der fanger den grimmeste/korteste/længste/mest sjældne fisk?

Med hensyn til fiskeri, er det kun børnene, der fisker denne dag hjulpet af deres forældre / bedsteforældre og instruktørerne, idet kun børn under 18 år kan fiske uden fisketegn. Af hensyn til mængden af grej til rådighed, har vi brug for tilmelding til denne del af dagen, samt et beløb på 20 kroner pr barn, der vil fiske, som betales ved søen. Husk kontanter.

Husk påklædning efter vejrforholdene og ikke mindst gummistøvler.

I år er der ingen tilmelding til dagen, så træk blot en gammel sweater på, og lad bare skægget stå……..Vi ses 😉

Med venlig hilsen Sø-pigerne
Sanne Abrahamsen, Stine Villadsen og Trine Kinch