Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Aktivitets- og projektdag for Rødding og omegn

3. februar 2019 @ 9:00 - 12:00

AFLYST 

Lokalrådet gentager succesen fra 2018
Kom og vær med til at beslutte, hvilke aktiviteter, der skal bidrage til Røddings udvikling i 2019.

I januar 2018 mødte omkring 40 borgere op, og var med til at prioritere, hvilke projekter / aktiviteter, der var vigtigst for Rødding.

Af de prioriterede aktiviteter er der igangsat arbejde med at forbedre stien rundt om søen, som forventes færdig i 2019, og der arbejdes med at etablere et aktivitetsområde og bålhytte i området omkring søhuset.

Vi har meget fokus på at arbejde med de aktiviteter, som byens borgere finder vigtigst, og derfor inviteres igen til et møde, hvor du kan komme med nye idéer til de allerede mange god forslag. Gennem en prioriteringsøvelse drøftes alle idéer. Herefter har du mulighed for at melde dig til at være med til at gennemføre én eller flere af projekterne eller aktiviteterne.

Som sagt deltog omkring 40 personer sidste år, men vi ser gerne, at der kommer flere. Jo flere deltagere – jo større er chancerne for at de rigtige projekter igangsættes. Vi håber derfor, at rigtig mange vil dukke op.

Mødet afholdes d. 3. februar kl. 9 – 12 i Arken.

Lokalrådet giver morgenkaffe og et rundstykke, og af hensyn til indkøb og planlægning er det vigtigt, at du tilmelder dig, hvis du kommer til mødet.

Tilmeld dig begivenheden på Facebook, eller skriv til lokalraad@roddingviborg.dk

Detaljer

Dato:
3. februar 2019
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lokalrådet

Sted