Rødding Runners

Løber du, eller vil du gerne i gang med at løbe ?
Mangler du følgeskab eller fællesskab omkring din lyst til at løbe, så er denne gruppe måske noget for dig. Alle kan være med. Tykke, tynde, gamle eller unge. Om du kan løbe langt eller bare er motionsløber eller er dit ønske at komme i gang med løb for at få lidt motion, så søg efter gruppen Rødding Runners her på facebook og kig med.

Tanken er, at vi i denne gruppe kan lave aftaler om løb, finde følgeskab eller fællesskaber omkring vores fælles interesse.
Det er ikke så vigtigt, hvor langt du kan løbe, eller hvor hurtig du løber. Det er heller ikke af betydning, om du kan løbe på bestemte dage eller om du løber på asfalt eller helst i skoven. Vi finder de ruter der passer og har interesse lige netop den dag man mødes.

Gruppen kan også bruges til at lave individuelle aftaler eller skubbe lidt kærligt til nogle af dem, som måske har brug for puf for at komme i tøjet og komme afsted.

Så savner du indimellem løbe-selskab, skal du bruge noget motivation til at stile efter et bestemt mål i 2018, så kig i gruppen, om ikke du kan finde én eller flere, som har lyst til at være med.

Lad os sammen nyde den skønne natur omkring os og få lidt sved på panden.

Link til Facebookgruppe

Sponsorer

Få RøddingNyt på mail


RøddingNyt er emails med nyt om arrangementer mv.

Udsend via RøddingNyt - klik her

Hvis du er medlem af byens Facebookgruppe, kan du selv poste dine opslag der.