Lokalrådet

 

Rødding Lokalråd er en koordinerende forening, der har til formål at fremme udviklingen i byen.

Lokalrådet giver både privatpersoner og byens foreninger mulighed for at samles og bidrage til udvikling af Rødding og Omegn.

Lokalrådet understøtter arrangementer og aktiviteter i Rødding og omegn, der ikke naturligt hører under andre foreninger, og tager samtidigt ansvar for både markedsføring og branding af Rødding som et godt sted at bo og leve.

Alle privatpersoner, foreninger, institutioner og interessegrupper kan melde sig ind i Rødding Lokalråd.

Fremtiden

Centerbyen Rødding er af kommunen spået til en fornem vækst på 14% over de kommende år. Lokalrådet vil gerne medvirke til at bringe Røddings unikke placering frem i bevidstheden hos familier, som overvejer fordelene ved bo i en aktiv og naturskøn landsby tæt på Viborg.

Rødding er en attraktiv og helstøbt boligby i kort afstand fra Viborg og dermed nærhed til storbyens tilbud.

Rødding ligger på de nord- og vestvendte skrænter omkring Rødding sø ca. 8 km nord for Viborg. Søen, der blev gendannet i 2004, er byens landskabelige vartegn og væsentligste bynære rekreative område.

I Rødding kommer man hurtigt ind i fællesskabet. Der foregår mange aktiviteter som er med til at styrke de mange fællesskaber. Det er derfor let at lære nogle nye mennesker at kende i Rødding.

Det er Rødding Lokalråds håb og ønske at vækstraten bliver endnu større end de forventede 14%.

 

 

 

 

Sponsorer

Få RøddingNyt på mail


RøddingNyt er emails med nyt om arrangementer mv.

Udsend via RøddingNyt - klik her

Hvis du er medlem af byens Facebookgruppe, kan du selv poste dine opslag der.