Røddinghus Kultur- og Fritidscenter

Røddinghus ligger på toppen af Meldgårdsvej ved sportsbanerne og med Sødalskolen som nærmeste nabo.

Det er en selvejende institution, som har bygget og driver centret, der blev indviet og taget i brug i november 2006.

To flotte og karakteristiske bygninger Røddinghus og Skibet ligger i dejlige grønne omgivelser, og byder foreningsmedlemmerne, brugergrupper og besøgende indenfor.

Formålet med centret er at etablere og til stadighed udvikle de fysiske faciliteter på stedet, og udleje lokalerne til primært idræts- og ungdomsforeninger (RUIF) og andre foreninger m.v., der beskæftiger sig med kulturelle- og andre fritidstilbud. Sekundært lejes ud til fest og til møde og kursusaktiviteter.

Vi har et dejligt grønt område med petanquebaner, en stor multibane samt en friluftsscene og en siddetribune, der kan benyttes til teater- og friluftsforestillinger på centret. I stævnen af Skibet ligger en kæmpestor sandkasse, hvor der ofte er mange børn i gang med forskellige byggeprojekter.

Vi arbejder aktivt for at skabe et dejligt og indbydende sted, der altid er et besøg værd. Kig forbi og tag gerne familie, venner og naboer med. Centret er åbent for foreningsmedlemmer, brugergrupper og alle lokale beboere og besøgende fra nær og fjern. Vi siger rigtig hjertelig velkommen til Rødding Kultur- og Fritidscenter!

Vores Facebookside

Sponsorer

Få RøddingNyt på mail


RøddingNyt er emails med nyt om arrangementer mv.

Udsend via RøddingNyt - klik her

Hvis du er medlem af byens Facebookgruppe, kan du selv poste dine opslag der.