Folkedanserne

folkedans
Rødding og Omegns Folkedanserforening er en forening med ca. 45 aktive medlemmer. Vi danser i Rødding Kultur- og Forsamlingshus mandag aften 19.30 til 22.00 afbrudt af en halv times kaffepause og fællessang i tidsrummet fra midt i september til ca. første april.
Det er en aktiv forening, som foretager sig meget andet end folkedans. I oktober er vi inde at bowle, og holder en fælles danse aften med andre foreninger, i november holder vi en sangaften og juleafslutning i december.
I januar har vi besøg af Viborg Musikskole, som kommer og spiller for os, og i februar holder vi generalforsamling.
Sidst i marts deltager vi i et lille stævne på Kongenshus Efterskole, for derefter at holde afslutning for denne sæson i foreningen.
Alligevel sker der noget hen over foråret og sommeren, hvor vi lægger ud med et wekendophold i april, og deltager i grundlovsmødet i Rødding, hvor vi viser hvad folkedans er.
Valdermarsdag er vi en tur i domkirken med fanen med fælles kaffebord ved et af medlemmerne bagefter, for til sidst at en holde en grillaften ved et af medlemmerne, og så er der en lille pause til vi starter en ny sæson midt i september.

Alle kan være med og er hjertelig velkomne, kendskab til folkedans ikke nødvendigt.
Yderligere oplysning kan fås ved henvendelse til formanden Laurits Lauritsen tlf.30634858 eller sekretær Birgit Mathiasen tlf. 86654039

Med venlig hilsen.
Rødding og Omegns Folkedanserforening.