Deprecated: /var/www/vhosts/roddingviborg.dk/httpdocs/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/views/default-template.php har været forældet siden version 5.13.0, og der er ingen alternativer. On version 6.0.0 this file will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance. in /var/www/vhosts/roddingviborg.dk/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5063
Familiedag på tennisbanen | Rødding Viborg - byen med udsigt
Indlæser Begivenheder
Deprecated: tribe_get_view har været forældet siden version 5.13.0! Brug On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance. i stedet. in /var/www/vhosts/roddingviborg.dk/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4863

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiedag på tennisbanen

10. juni 2017 @ 13:00 - 16:00

DGI-træner Leif Laugesen kommer og giver os gode råd og tips om tennis, hvordan holder man korrekt på ketsjeren og udfører de forskellige slag.

Vi skal også have gang i nogle tennislege så vi kan få en sjov eftermiddag sammen. En dag hvor alle kan være med, børn og forældre.

I pausen er der sodavand/øl/kaffe og kage.
Så venligst tilmelding senest onsdag d. 7/6, hardycmoeller@gmail.com med antal så vi kan få gang i bageriet.
Har i ikke fået jer tilmeldt tennis for sæsonen kan i gøre det denne dag, også selv om i ikke har tid til at deltage, så kom forbi og få udleveret nøgle, da der er kommet ny lås i døren.

Detaljer

Dato:
10. juni 2017
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

RUIF

Sted

Røddinghus Kultur- og Fritidscenter
Meldgårdsvej 26, Rødding
Tjele, 8830 Danmark
+ Google Maps