Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød Landdistriktsudvalget

26. marts 2019 @ 19:00 - 20:00

Rødding Lokalråd har inviteret Viborg Kommunes Landdistriktsudvalg til Rødding.

Udvalget har sagt ja til invitationen og kommer til RøddingHus tirsdag d. 26. marts, hvor alle borgere i Rødding og omegn har mulighed for at deltage og komme i direkte dialog med politikerne.

Landdistriktsudvalget (LDU) har til formål at understøtte bæredygtig udvikling i lokalsamfundene i samarbejde med de enkelte lokalområder og herigennem styrke og udvikle det lokale demokrati, værdien af lokale styrkepositioner, ildsjæle og aktive borgere.

LDU er i Rødding fra klokken 18-22.

Mellem 19 og 20 er der et åbent borgermøde, hvor alle kan komme.
Her er der mulighed for at komme i personlig dialog om det, som man synes er vigtigt for Lokalsamfundet og udviklingen i landsbyerne.
Har du en idé, en bekymring eller andet, som du synes det kunne være spændende at høre LDU-medlemmernes holdning til, kan det altså lade sig gøre, da alle udvalgsmedlemmerne vil sidde ved hvert sit bord, og man dermed kan komme til at tale med politikerne om det, der ligger en på hjerte.

Har du brug for at lufte idéer eller tanker omkring netop dit lokalsamfund, er her muligheden. Har du lyst til at drøfte frivillighed, udviklingsmuligheder eller andet spændende, så er dette muligheden for at lufte tankerne for nogle af de personer, som har mulighed for at kunne gøre noget ved det.

Vi håber, at mange af jer fra byen kunne have en interesse i at møde udvalget på nært hold og drøfte noget af det I finder vigtigt for lokalområdet. Lokalrådet har i hvert fald forsøgt at give jer muligheden.

Lokalrådet er vært ved kaffe og kage under mødet.
Tilmelding ikke nødvendigt, men det vil være rart for os med en tilkendegivelse enten i begivenheden på Facebook eller på mail til lokalraad@roddingviborg.dk – bare så vi ved om vi skal lave kaffe og bage til 10 eller 100!

Aftenens program:

18.00 -19.00
LDU holder lukket møde.

19.00
Præsentation af LDU’s medlemmer og ananlyser/data vedr. Rødding v. formand Mette Nielsen.
Præsentation af Rødding v. Rødding Lokalråd hvor vi vil komme ind på, hva vi her i Rødding er rigtig stolte af,  hvilke ting her fra byen som LDU kan bringe med sig rundt til andre byer samt lidt om hvad vi ser af udfordringer for Rødding.

19.15
Drøftelse ved bordene med medlemmerne fra udvalget.

19.45
Opsamling i fællesskab.

20.00 – 22.00
LDU holder igen lukket møde.

 

Detaljer

Dato:
26. marts 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Lokalrådet

Sted

Røddinghus Kultur- og Fritidscenter
Meldgårdsvej 26, Rødding
Tjele, 8830 Danmark
+ Google Maps