Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Thomas Skov

25. januar 2018 @ 19:00 - 21:00

195kr

Thomas Skov blev for alvor kendt blandt danskerne som praktikanten i Tv-programmet Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen, som kørte over to sæsoner i 2009 og 2010. Sidenhen har han som programleder på DR lavet et hav af forskellige tv-programmer, heriblandt Thomas Skovs Bilprogram, Thomas Skovs Sportsprogram, Verdens Bedste Tv-program og Høflighed på 100 dage.

FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER

• Kvinder tager til Paris for at se Mona Lisa – mænd tager til Paris for at knalde. Kvinder kan spotte tomatsovs på køkkenlågerne på en kilometers afstand – mænd lider af tomatsovsblindhed. Kvinder kan snakke om samme emne i timevis – mænd taler ikke.

• Forskellen på mænd og kvinder er… noget, mange har ledt efter i årevis. Men er der overhovedet forskel, og må der overhovedet være forskel, når ligestilling er et sprængfarligt tema i medierne?

• JA! Det mener Thomas Skov i hvert fald. Det er forskellene, der giver det hele krydderi. I gennem 7 år har han levet sammen med sin hustru Emilie, og det går dagligt op for ham, hvor forskellige de er.

• Thomas Skov har i foredraget samlet en lang række forskelligheder mellem ham og Emilie og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med en hustru, der snakker fanden et øre af, og som altid kan spotte, hvis han har været sløset med rengøringen. På selvironisk vis fortæller Thomas Skov, hvordan han får lov til at være en barnlig, konfliktsky og tavs jysk mand i et forhold, som forhåbentlig skal vare i 50 år.

• Så læn jer tilbage og nyd et virkelig sjovt foredrag af Thomas Skov, hvor han med masser af humor og selvironi stiller skarpt på forskellen mellem kvinder og mænd. Trods de til tider grove generaliseringer, vil I med garanti kunne grine på både jeres eget- og det andet køns vegne.

Billetkøb: https://roddingviborg.nemtilmeld.dk/2/

Detaljer

Dato:
25. januar 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
195kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://roddingviborg.nemtilmeld.dk/2/

Arrangør

Rødding Event
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Røddinghus Kultur- og Fritidscenter
Meldgårdsvej 26, Rødding
Tjele, 8830 Danmark
+ Google Maps