Landsbysammenslutningen i Viborg har igangsat et projekt, hvor flere landsbyer har fået mulighed for at få lavet en professionel markedsføringsfilm.

Rødding Lokalråd har ansøgt om at komme med i puljen, og den ansøgning blev heldigvis imødekommet.

Hele foråret har en gruppe under Lokalrådet (vi kalder os Rødding Filmcrew) arbejdet med skudliste, lokationer, idéer og samlet det hele til en idé om, hvordan vi bedst profilere og markedsfører Rødding gennem en film på 3 minutter (og en kortere udgave på kun ét minut).

Og nu er den store dag kommet!

Vi optager filmen på tirsdag den 30. maj (hvis vejrudsigten altså holder) – mange røddingborgere er allerede blevet bedt om at være på et bestemt sted på det helt rigtige tidspunkt, vi har lavet aftaler med børnehave, dagplejere og skolen, så vi kan fremvise ’det gode børneliv’ i Rødding og vi krydser fingre for en fantastisk solnedgang over søen sidst på dagen.

Du kan også hjælpe

For det første kan du opføre dig helt naturligt, hvis du skulle opdage en gruppe med kameramand og lydmand – alle er velkomne på filmen, så du behøver ikke dukke dig bag den nærmeste busk, hvis du uforvarende kommer til at gå ind i billedet.

For det andet kan du gå i Brugsen mellem kl. 15.30 og 16.00, hvor vi vil optage i og omkring Brugsen. Her vil vi gerne have så mange som muligt til at handle ind, så byen og Brugsen summer af liv.

Premiere

Filmen får premiere på Snapsting lørdag den 24. juni – og her ser vi naturligvis gerne en stor gruppe Rødding-borgere.

Kan du ikke lige få det til at passe ind, planlægger Lokalrådet en premiereaften i RøddingHus (dog uden rød løber og gallatøj) mandag den 26. juni, hvor vi vil vise filmen og fortælle lidt om tankerne bag projektet, så du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen.