Torsdag mødte 50 mennesker op til Rødding på kryds og tværs arrangement “Spejder for en dag”.

Alle deltagere komponerede deres helt egen ret, som efterfølgende blev tilberedt på bålet.

Efter spisningen var der forskellige aktiviteter. Der var arrangeret lagkageløb rundt om søen, hvor deltagerene på poster fik de forskellige ingredienser, som til sidst kunne samles til en lagkage. Der var også mange som benyttede chancen for at komme ud på søen i spejdernes kanoer.

Der blev hygget og snakket omkrig bålet og vejret viste sig fra sin flotte side.

Rødding på kryds og tværs et en række arrangementer, hvor man hen over året har mulighed for at smage på de mange muligheder foreningerne i området tilbyder, ligesom der arrangeres enkeltstående begivenheder. Et fint koncept som altid tiltrækker mange deltagere.

Find arrangementerne i kalenderen her på siden.