Ideerne der præsenteres herunder kom frem på Lokalrådets borgemøde i januar.

Det er nu tid at få uddybet og udviklet ideerne, så de kan blive omsat til virkelighed.

Lørdag formiddag d. 21. april vil vi gerne se dig til kick-off møde, hvor vi med hjælp fra kommunens borgerrådgiver, vil skabe planen for at se mange ideer få liv. Der er brug for mange hoveder og hænder, hvis alle ideer skal nå i mål og måske netop en lille indsats fra dig, er det der gør, at det lykkes. Et fællesskab har brug for alle slags – kagebageren, hold-ved-montøren, idémageren, den IT-kyndige, økonomen, hende med det gode humør, skafferen og alle de andre. Hold dig ikke tilbage – det bliver sjovt

Se idéerne herunder og få inspiration til netop det du kan bidrage med. Du er meget velkommen til at deltage, hvis du vil høre mere om arbejdet – du behøver ikke have lyst eller tid til at indgå i en arbejdsgruppe.

Af hensyn til planlægning og indkøb beder vi dig om at tilmelde dig her: https://roddingviborg.nemtilmeld.dk/8/