Det er nu ca. ét år siden Røddings nye hjemmeside blev lanceret.

Rødding Lokalråd vil gerne sige tak for den fornemme modtagelse og støtten, som vores sidesponsorer yder. Hjemmesiden benyttes flittigt og har siden lanceringen haft mere end 25.000 visninger og 10.000 besøgende. Det må vist siges at være godkendt for en landsby med knap 1000 indbyggere.

De mange unikke besøgende vidner om, at I er flittige til at dele nyhederne på siden på bl.a. Facebook. Det er skønt, og sikkert en medvirkende årsag til at Rødding ligger så flot i væksttabellen i kommunen. Bliv ved med det!

Vi håber I fortsat vil bruge siden flittigt og at den leverer de informationer I søger. Hvis der er kommentarer eller forslag til siden hører vi meget gerne fra jer. Skriv til webmaster@roddingviborg.dk

Husk også at I selv kan lægge ting i den fælles kalender på siden under “Godt at vide ->kalender” og vi modtager gerne indlæg og billeder til siden.