Her er lige en status fra os i grupperne i Byens Butik.

Vi har i aften haft et rigtig godt møde, og status på indsamlingen hedder ca. 800.000 kr. – VI ER OVER HALVVEJS!! Men ikke helt i mål endnu! Det er vi også meget beviste om I grupperne, så vi er i gang med at søge midler til renoveringen hos LAG-fonden, sammen med andre muligheder. LAG er en langsommeligproces, som tager tid at komme videre med. Der skal indhentes 2 tilbud på alt det som vi søger bidrag til.

Der er indhentet tilbud på opdatering af køle/fryseanlæg som ser vældig spændende ud, men før en evt. aftale skal vi have den kommende købmand med i beslutningsprocessen.

Vi er i gang med at få tilbud ind på nyt tag, det er ikke meget aktuelt, men vil blive det på senere tidspunkt. Dette er også med i ansøgningen til LAG. Men alt efter hvad vores indsamling ender på, vil dette evt. blive på et senere tidspunkt.

Vi har været forbi rigtig mange af jer borgere i byen og i oplandet med tegningsblanketter. Har I ikke fået en snak med en af os, så kig evt. i postkassen. Vi har åbnet vindfanget i Byens Butik, og her ligger nogle flere blanketter som I kan udfylde og putte i den sorte postkasse eller på e-mail byensbutikrodding@gmail.com

HUSK DER ER STOP FOR ANPARTSTEGNING D. 6. MAJ! – Hent tegningsblanketten her : tegningsblanket.pdf

Den 11. maj holder vi åbent i Byen Butik i forbindelse med DM i Duatlon, her går ruten lige forbi vores Butik. Har sælger vi øl og pølser, hvor overskuddet går direkte i indsamlingskassen. Så vi håber på godt vejr og mange sultne, og tørstige Røddingborgere.

Vi arbejder hårdt videre i grupperne på at nå vores fælles mål – Nemlig en købmand i Rødding

 

På Ejendoms- og butiksgruppens vegne

Simon Madsen

 

For yderlige info må I gerne kontakte Simon tlf. 27882199, eller Kenneth tlf. 61409185(efter kl. 20)