Rødding Lokalråd udlodder i forbindelse med årets Lokaldyst d.4. juni 2019 en super lækker aftensmad til dig og din husstand, når du deltager i vores konkurrence.

For at deltage i konkurrencen skal du tegne et valgfrit medlemskab af Rødding Lokalråd senest
d. 31. maj 2019. Blandt nye medlemmer trækker vi lod om refusion* af udgiften til mad og drikke til dig og din husstand.

For at melde sig ind og deltage i konkurrencen kan man overføre det passende beløb på Mobil pay nr.: 98757 og skrive medlem i kommentarfeltet, eller man kan melde sig ind via hjemmesiden www.roddingviborg.dk/bliv-medlem/

Kontingentpriserne er:

  •   Pensionist: 100 kr
  •   Enkelt person: 200 kr
  •   Husstand: 300 kr
  •   Forening: 500 kr

 

Præmien er refusion af jeres udgifter til den bestilte aftensmad i forbindelse med Lokaldysten 2019. Aftensmaden, som leveres fra Meny vil bestå af én madboks pr. person i husstanden indeholdende én af følgende menuer pr. boks; ”2 frikadeller med kold kartoffelsalat”, ”pastasalat med kylling og bacon” eller ”grøn salat med varmrøget laks, æg, rejer og syltet rødløg” + én valgfri øl eller vand pr. person.

Madbestilling til Lokaldysten d. 4. juni foretages her

Konkurrencen er alene sponseret af Rødding Lokalråd og ikke betinget af deltagelse i Lokaldysten. *Refusionen gælder kun det mad man selv har bestilt gennem “nem tilmeld” og kun de tre i opslaget nævnte menuer, samt øl og vand til salg ved Lokaldysten 2019.
Vinderen får direkte besked og maden skal afhentes ved madboden til Lokaldysten d.4. juni 2019.