Rødding får nu en ny købmand.

Efter der er tegnet en masse anparter og Byens Butik Aps. er blevet en realitet har Dagrofa med kæden Min Købmand fundet manden som skal drive dagligvarebutik i Rødding. Kenneth Jul skriver selv således på byens Facebookgruppe:

Hej alle i Rødding.
Rygter taler sandt, jeg bliver den nye Købmand i Rødding, jeg glæder mig meget til at slå dørene op d. 1 oktober til en nyrenoveret og nyindrettet butik under navnet Min Købmand.

Jeg vil gerne fortælle lidt om mig selv. jeg er 40 år gammel og har været i detail handlen siden jeg var 15 år. Jeg er udlært i Dreisler Storkøb i år 2000. Siden der har jeg været i flere kæder hvor af de sidste 12 år har været som butikschef i Fakta i Viborg. Jeg bor på Meldgårdsvej, sammen med min kone Louise, som arbejder hos hjemmeplejen som koordinator. Vi har sammen 2 børn Annemone på 4 og Lucas på 8 år. Min fritid bruges med familie og venner og som de fleste nok har set en masse motion på cyklen og i løbeskoene.

De næste måneder kommer til at gå med oplæring i Min Købmand konceptet, ansættelse af personale og klargøring af butikken. Når vi kommer lidt tættere på opretter vi en Facebook side for butikken , så i kan følge med i processen og sidenhen få tilbud og tiltag i butikken.

Jeg glæder mig til at se jer i den nye butik. Og jeg vil gerne takke alle der har været med til at støtte projektet, både økonomisk og igennem frivillig arbejde.