Brugsen i Rødding lukkede butikken kort før jul 2018. Siden da har lokalsamfundet stået side om side for at kunne etablere en lokal dagligvarebutik.

En gruppe særdeles ihærdige ildsjæle tog initiativ til at danne et anpartsselskab som købte de tidligere brugslokaler. Anparterne blev købt af både lokale beboere og erhvervsdrivende.
Foran lå et større renoveringsarbejde for at få butikken til at fremstå som en lys og attraktiv butik for en kommende købmand. Der er lagt et utal af frivillige timer af mange forskellige mennesker de seneste måneder. Resultatet skuffer ikke. Butikken ligner nu en miniudgave af et større supermarked med god plads på gangene, lyse lokaler og et stort udvalg af de vigtigste dagligvarer.

Kenneth Jul som driver Min Købmand i Rødding, har sat et hold som betjener butikken fra 8.00 til 20.00 hver dag.

Åbningsdagen bød på mange gæster lige fra morgenstunden, hvor der var rundstykker og kaffe. Dagen igennem var butikken fyldt af glade kunder som beundrede den flotte butik

Rødding ønsker sig selv, Byens Butik Aps og Min Købmand Rødding/Tjele tillykke med dagen, hvor vi igen kan handle lokalt.

Husk nu – Det købmanden ikke har – det kan han skaffe.