Kunne du tænke dig at være ungdomstræner i Tennis?

Rødding UIF Tennis har brug for nye kræfter fra efteråret 2020, da vores nuværende ungdomstrænere, Kalle og Valdemar, skal på hhv. efterskole og EUX efter sommerferien i 2020.

Vi leder derfor efter dig! Har du lyst til at være en del af Rødding UIFs frivillige korps? Har du lyst til at give tennissporten grobund blandt børn og unge i Rødding, så læs videre.

Hvis ovenstående har din interesse, er der mulighed for allerede nu at blive en del af trænerteamet og følge vores nuværende trænere, så du kan få de gode erfaringer de har opnået, med på vejen. Der vil ydermere være mulighed for deltagelse i kurser og DGI-arrangementer løbende, så du bliver klædt godt på til opgaven. Vores ønske er, at træningen skal være sjov og motiverende, hvorfor vi sigter efter at træningen består af lege, hvorigennem tennis indlæres.

Er du minimum 13 år, synes du ovenstående lyder interessant, og du dermed kunne tænke dig at være Røddings ungdomstræner i tennis, hvor du vil få mulighed for at undervise byens børn og unge i tennis, hører vi gerne fra dig.

Kontakt Hardy Møller på mobil 20863892 eller e-mail hardycmoeller@gmail.com.

RUIF hører hjemme i Rødding, Tjele – lige uden for Viborg, og vi tilbyder idræt til og for alle.