Kære Alle – medlemmer, ikke-medlemmer, unge og gamle der er interesseret i tennis
DGI og DIF samt RUIF’s bestyrelse har givet grønt lys til, at udendørssport uden kropskontakt kan starte op igen, hvilket betyder at vi sætter tennissæsonen igang. Tennisudvalget vil derfor gerne invitere til Tennissportens dag d. 2. maj 2020 kl. 10-12 på tennisbanerne i Rødding. Medbring selv drikkevarer og evt. håndsprit samt egen ketsjer. Alle låneketsjer vil blive sprittet af inden start.

Tidligere varslede vi ydermere et arrangement i samarbejde med DGI St. Bededag, fredag d. 8. maj 2020 k. 10-12 på tennisbanerne i Rødding. Efter nøje overvejelser samt en drøftelse med DGI-træneren Leif Laugesen, har vi besluttet stadig at afholde arrangementet. Leif vil sørge for at tilrettelægge dagen, så der tages de rette foranstaltninger i forhold til COVID-19.

Vi skal følge alle generelle krav og anbefalinger udstukket fra sundhedsmyndighederne og regeringen (se evt. coronasmitte.dk), så der gælder følgende:

  • At man ikke må samles flere end 10 personer.
  • At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer
  • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe
  • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde
  • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
  • Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.
  • Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer eller golfkøller), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.
  • Det forudsættes, at klubhuse og fælles omklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige

Den ugentlige træning vil også starte op igen. For voksne vil det være mandag d. 4. maj 2020 kl. 19, og for børn og unge fredag d. 15. maj kl. 16. Valdemar og Kalle er klar til at undervise de små indtil sommerferien. Møder der flere op end 10 personer til arrangementerne og/eller til træning vil tennisudvalget sørge for visse ændringer, så arrangementerne alligevel kan løbe af stablen samtidig med at krav og anbefalinger i forhold til COVID-19 overholdes.

Efter sommerferien er Valdemar og Kalle videre i uddannelsesforløbet væk fra Rødding, hvorfor vi har fundet en anden træner til børn og unge. Vi vil dog endnu ikke løfte sløret for hvem det er, da der stadig er et par ting, der skal falde på plads. Vær dog opmærksom på, at der muligvis vil blive ændret i træningstidspunktet for børn og unge. Mere om dette senere.

Med venlig hilsen

Tennisudvalget

Hardy Møller, Gerda Hørup, Carlos Larcher og Tina Slots