Erling Nielsen

Mit navn er Erling Nielsen. Jeg er 55 år, født og opvokset i Rødding, og har boet her, det meste af mit liv. Jeg bor på Kirkegade, sammen med min kone Jeanne, som mange nok kender fra børnehaven. Sammen har vi to drenge, Jesper på 16 og Martin på 18. Til daglig driver jeg virksomheden EN Motor Service, og har gjort det i over 30 år nu. Vi laver alt inden for biler, MC, ATV og have-parkmaskiner.

Min baggrund for at være med i Rødding Lokalråd, ligger i interessen for byens udvikling – og netop udvikling frem for afvikling eller ”sove by”. Jeg kom ind som suppleant i 2019. Den første tid, vil jeg nok mest bruge på, at se de andre lidt over skulderene, for at finde ud af, hvilke døre der skal ”sparkes ind”, for at få tingene til at ske.

Jeg sidder herudover med i udviklingsgruppen, som sammen med Viborg kommune, skal ligge en langsigtet udviklingsplan for Rødding, som strækker sig mange år ud i fremtiden. Og her skal der tænkes ud af boksen, så vi ikke bliver hægtet af, i forhold til den udvikling vi ser i 8800 Viborg, netop i disse år.

Så en opfordring til alle i Rødding og omegn: Støt op om vores lille perle Rødding, så vi også i fremtiden, kan tiltrække nye tilflyttere. Og yd gene lidt frivilligt arbejde, så vi kan få tingene til at ske.

SAMMEN KAN VI MERE !

Sponsorer

Få RøddingNyt på mail


RøddingNyt er emails med nyt om arrangementer mv.

Udsend via RøddingNyt - klik her

Hvis du er medlem af byens Facebookgruppe, kan du selv poste dine opslag der.