Trine Svenstrup Kinch

Mit navn er Trine Svenstrup Kinch. Jeg er 41 år og jeg har boet i Rødding de sidste 12 år. Jeg er gift med Jeppe, og sammen har vi Mads og Ida på 13 og 10 år.

 

Jeg er med i Rødding Lokalråd og har været det siden 2014. Jeg har valgt at være en del af Lokalrådet, da jeg gerne vil have indflydelse på det område jeg bor og bruger en stor del af mit liv i. For mig giver det stor mening at være med til at præge det område byens børn vokser op i.

 

Jeg synes det er vigtigt, at børn oplever en by med aktiviteter for alle, en by hvor det er trygt at vokse op, og hvor vi er sammen om at skabe de rammer vi har. Børn vokser og styrkes af at mærke er godt fællesskab omkring dem. Det gælder både et fællesskab med andre børn, men også med andre voksne end deres forældre. Det giver tryghed, og netop tryghed er et vigtigt fundament for børns opvækst og deres oplevelse af at have det godt.

 

Når man er bosiddende i en mindre landsby, skal der ind i mellem arbejdes lidt ekstra for at skabe opmærksomhed på de visioner og ønsker vi har. Det er vi heldigvis gode til her i Rødding. Og Viborg Kommune ved absolut vi findes 😉 Dog kan vi ikke skabe succesen ved blot at læne os tilbage og tro at det går godt her i byen og at tingene sker, fordi nogle andre der brænder for noget, tager sig af det. Vækst, aktivitet og forandringer kræver at vi står sammen og hjælper hinanden. Det er vi også gode til her i byen. Men mit ønske er, at alle standser op i deres travle hverdag og stiller sig selv spørgsmålet: “ Hvad kan jeg gøre og bidrage med, så min og min families by er et spændende sted for mig og mine børn at vokse op”. På den måde hjælper vi hinanden endnu mere, er fælles om flere ting og flere får sat deres præg på vores dejlige område.

 

I forbindelse med en film Lokalrådet fik lavet sammen med Viborg Kommune for et par år siden, udarbejde vi et slogan, som siger det hele.

 

Rødding, – byen vi er sammen om at skabe.

 

Sponsorer

Få RøddingNyt på mail


RøddingNyt er emails med nyt om arrangementer mv.

Udsend via RøddingNyt - klik her

Hvis du er medlem af byens Facebookgruppe, kan du selv poste dine opslag der.